Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

Весела Коледа и успешна нова година. Ние оставаме Вашият коректен доставчик за тонер касети и мастилници!

23 Дек 2015

Коледа 2015

 

Екипът на EKONS.bg пожелава на своите клиенти една вълшебна Коледа с много приятни емоции и незабравими преживявания с близките хора! Пожелаваме и една още по-щастлива, изпълнена с още повече весели моменти, обич и успехи, нова година!

Когато нашите клиенти са доволни, сме доволни и ние!

През 2015 година екипът на EKONS.bg работи изключително усърдно, за да обслужи качествено всички наши клиенти. Следвахме неизменно нашите цели и приоритети. Изпълнявахме изключително експресно нарастващите многократно поръчки в сайта за тонер касети и мастилници EKONS.bg. Cтарахме се да снижим до минимум грешка в дадена поръчка или закъснение в доставката. Резултатите не закъсняха. През 2015 година клиентите на EKONS.bg се увеличиха с 1531.  Сърдечно благодарим за доверието и обещаваме на всички Вас да продължим да работим и през новата 2016 година също толкова усърдно.

Какво се случи при нас през 2015 година

•  Най-голямата ни гордост през 2015 година е откриването на новия онлайн магазин www.ekons.bg. Зад този проект се крие неуморна работа на много хора в продължение на близо една година;

•  Нарасна нашата база от клиенти с 1531; 

•  Увеличиха се поръчките в www.ekons.bg със 100%;

•  Подготви се качествeнa и актуална информация в областта на принтерните консуамтиви в блога на  EKONS.bg;

•  Организираха се игри и се раздадоха подаръци на нашите фенове в социалните мрежи.

Продължаваме напред с пълна пара 

И както всички, и ние искаме да си пожелаем нещо в навечерието на Новата година. Пожелаваме си първо да сме здрави и щастливи. Готови сме да посрещнем една година изпълнена с много работа и предизвикателства, да продължим да се развиваме и да допринасяме за приятното потребителско преживяване в онлайн търговията. Готови сме да посрещнем всеки клиент с усмивка и да се погрижим за неговия безпроблемен печат! 

 

Весели празници от екипа на EKONS.bg

 

 

Назад към всички новини