Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

Блог

16 Май 2022
Какво е Epson EcoTank?

Високите цени на мастиленоструйните принтер консумативи винаги са посрещани с разочарование от страна на ползвателите им. Това е и главният мотив на производителите на принтери да предложат доста по-изгодно решение за своите клиенти. 

Какво е Epson EcoTank?
28 Апр 2022
Какво е Brother iPrint&Scan?

Brother iPrint&Scan е напълно безплатна апликация, с кочто можете да принтирате безвично документи, снимки и уеб страници с вашия принтер Brother директно от всяко едно мобилно устройство или таблет.

Какво е Brother iPrint&Scan?
30 Март 2022
Какъв принтер да си купя?

Технологиите в принтирането се развиват непрестанно, както расте и нуждата да разполагате с принтер за дома или в офиса. Техническият и технологичен напредък в производството на принтери достига такива граници, че би ви било много трудно да подберете този модел принтер, който най-добре ще отговори на вашите бъдещи нужди за печат на документи и изображения.

Какъв принтер да си купя?
20 Ян 2022
Как се сменя тонер касета на принтер Brother?

Решихме да внесем яснота по темата, тъй като в работата ни много често чуваме коментар: „Новата ми тонер касета за принтер Brother е много по-малка от старата, изпратили сте ми грешна касета!“. Не изпадайте в паника, не е станала грешка!

Как се сменя тонер касета на принтер Brother?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10