Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

За EKONS.bg

 

 

  • Изгодни цени
  • 24 часа доставка
  • Безплатна доставка над 60лв
  • Чат със специалист онлайн                                                                     
                                                                                
         

Info ekons.bg                                                     

 

Фирма EKONS.bg e специализирана изцяло в търговията с консумативи за принтери. В онлайн магазина ще откриете голямо разнообразие от тонер касети и мастилници за най-популярните марки принтери - Canon, Brother, Epson, Hewlett Packard, Samsung и други. Е-магазинът снабдява от години както частни клиенти и фирми, така и търговци на консумативи за принтери. Нашата цел е да Ви осигурим качествени консумативи на изгодна цена, бързо и ефикасно обслужване и експресна доставка.


Нашата история

Онлайн магазинът е създаден през 2011г. от двама чуждестранни инвеститори. Двамата работят от дълго време в тази сфера и решават да открият собствен онлайн магазин в България. Стартират сайта с малко продукти на много добра цена. Е-магазинът за тонер касети и мастилници набира бързо популярност. През 2013г. поради лични причини фирмата е обявена за продан. 


EKONS.bg днес

През 2013г. фирмата е закупена от немско-българска компания, която от 2000г. специализира в търговията на тонер касети и мастилници. След сериозни инвестиции през 2014г. е създаден изцяло нов интернет магазин. Сайтът е максимално опростен и ясно структуриран, така че с няколко стъпки да откриете точния консуматив за Вашия принтер. За клиентите, нуждаещи се от помощ при търсене на техния консуматив за принтер, сме осигурили чат със специалист на живо през всички работни дни. На разположение е и мобилната версия за нарастващата аудитория от клиенти със смартфони. Изцяло е обновена и администрацията на онлайн магазина.  Чрез новата система нашата цел е да подобрим логистичните дейности на фирмата. Приоритет е бързото и качествено обслужване на клиентите, експресна доставка както и поддържане на базата данни от клиенти. За да осигурим максимално бърза доставка, нашият офис е ежедневно посещаван от куриерски фирми, които да вземат пратките, приготвени за нашите клиенти. 


Качество на продуктите

EKONS.bg си поставя високи стандарти за качеството на предлаганите от нас продукти. Фирмата е изключителен вносител и дистрибутор за България на касети за принтери, произведени от SPEED INFOTECH. Всички тонер касети и мастилници са произведени в съответствие с международните стандарти за качество, включително ISO9000/9001/9002 и ISO14001. Ние не се снабдяваме с продукти от агенти или търговци, а директно от завода. Това предимство ни позволява да Ви предлагаме качествени продукти на изключително изгодни цени.