Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

Hewlett Packard

Hewlett Packard

Изберете серията, която търсите


Тонер касети и мастилници HP - евтини и ефективни 


HP CE285A тонер касетаНезависимо дали става дума за производител на качествени принтери или надеждни лаптопи, HP e компанията, която заема челните позиции в този бранш. Това се дължи на най-високи иновации, внедрени във всеки един продукт с марката HP. Благодарение на своите революционни технологични постижение в IT областта, Компанията продължава да създава високоценени технологии, които в своята същност целят да подобряват начина на живот на хората. Всеки един потребител, закупил принтер HP, може с ръка на сърцето да потвърди високото качество на внедрените от производителя технологии, уникалния печат, а и висококачествените консумативи за принтери с марка HP. Без значение дали използвате просто принтер с тази марка или мултифункционално all in one устройство високите очаквания за ненадминат печат са гарантирани на 100%. Разбира се, така, както при всички производители на висок клас печатащи устройства, цените и на консумативите с марка HP са много високи. Колкото и да са изящни разпечатките, употребата на оригиналните мастилници и тонер касети са скъпо удоволствие както за бизнеса, така и за домакинствата. 

 

Алтернативни тонер касети HP

В EKONS.bg предлагаме уникални заместители на оригиналните консумативи за принтерите HP. Уникалността им се състои в това, че са достъпни от икономическа гледна точка както за бизнес, така и за частни клиенти. В онлайн магазина за консумативи за принтери се предлагат голям брой висококачествени мастила и подходящата за всеки лазарен принтер тонер касета, които Вие поръчвате само с едно щракване на мишката. Поръчвате днес, а на следващия работен ден консумативите вече са при Вас, така че безпроблемно може да продължите работата си и да отхвърлите чакащите задачи. Освен ниската цена и неоспоримо бързата доставка, Вие се сдобивате с мастилници и тонер касети с уникално съдържание, гарантиращо качество на печат, на което сте свикнали до момента, използвайки оригиналните консумативи за принтери. Смело можем да заявим, че ще останете смаяни от нашите предложения и тяхното съотношение цена-качество. Нещо, което специално в България е все още невиждано или особена рядкост. 

Най-търсените тонер касети за HP са:

• HP CE285A тонер касета 
• HP Q2612A тонер касета
• HP CE278A тонер касета
• HP CF283A тонер касета
• HP CE310A тонер касета


Евтини касети за принтери HP с най-добро качество

Не е важно какви задачи имате за принтиране – документи, приложения, снимки на пейзажи, слънчогледи, фойерверки или усмихнати деца, можете сляпо да се доверите на алтернативното мастило HP и тонер касети за печатащи устройства с марка HP. Мастилата във всички продукти, предлагани от EKONS.bg, са с гарантирано качество, но освен това мастилените касети и главите с мастило са с по-голям капацитет от този на оригиналните консумативи с марка HP. Независимо от това, дали се нуждаете от мастилени касети HP56 или търсите тонер касета HP CE285A, в EKONS.bg можете да се снабдите с множество алтернативни консумативи за принтери HP. Търсачката в сайта предлага множество начини и възможности за намиране на най-точния продукт, от който се нуждаете. Въпреки това, екипът на EKONS.bg е на разположение за отговори и информация както по телефона, така и чрез онлайн чат през сайта. Не се колебайте и се свържете с нас при нужда!

Сред най-поръчваните касети на HP са:

• HP21 мастилница
• HP45 мастилница
• HP300 мастилница black
• HP301 мастилница black
• HP932 мастилница 
• HP364 мастилница