Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

Lexmark

Lexmark

Изберете серията, която търсите


Купете мастилници и тонер касети за Lexmark на атрактивно ниски цени в EKONS.bg


Lexmark 100Базираната в САЩ със седалище Кентъки,  Lexmark е една от водещите производители на принтери, мултифункционални устройства и консумативи за тях. Всички принтери Lexmark гарантират качество и висока производителност на печат у дома и в офиса на разумни цени. Разбира се, качеството на печат е много важно, но с оригиналните консумативи за принтери с тази марка е скъпо удоволствие, което не всеки може да си позволи. Хората, които вече са свикнали да разпечатват, копират и сканират изображения качествено, трудно могат да се лишат от този начин на работа, и повярвайте ми, това излиза много скъпо. Точно обратното – за тези хора вече има алтернативен вариант.  С алтернативните мастилници и подходящата тонер касета за принтери Lexmark държите досегашното високо качество на печат, което в този случай е много по-достъпно от икономическа, но и от икономична гледна точка. Заместителите на оригиналните принтер консумативи за модели с марка Lexmark съдържат по-голямо количество висок клас мастило, позволяващо разпечатване на по-голям брой страници, в зависимост от оригиналите. В EKONS.bg се предлага голямо разнообразие на висококачествени тонери и мастилници Lexmark на атрактивно ниски цени, пасващи идеално във Вашето устройство. Поръчайте алтернативни консумативи за Вашия принтер от EKONS.bg и се присъединете към постоянно разширяващото се семейство от доволни клиенти. 

 

Евтини съвместими касети за Lexmark за голямо разнообразие от принтери

В рамките на няколко години нововъведения става така, че Lexmark се превръща в компания - пазарен лидер в продажбите на мастилено-струйни принтери и съответно консумативи за своите печатащи устройства. От създаването си Lexmark печели от нарастване на продажбите и преследва една цел: удовлетворението на клиентите. Това се постига главно с високо качество на разумни цени. Често обаче последващите разходи за консумативите за принтери надвишават продажната цена след няколко месеца, тъй като мастилата и тонер касетите се оказват скъпоструващо удоволствие. В нашия магазин ще намерите евтина алтернатива на оригиналните касети за принтери Lexmark на много по-приемлива цена. Предимствата не спират дотук. Освен ниската цена, Вие не се лишавате от качество на печат, с което сте свикнали, ползвайки оригиналните принтер консумативи с марка Lexmark. Като друг плюс може да се отчете и фактът, че съвместимите глави с мастило, а и мастилените касети, са проектирани така, че да пасват идеално във Вашето печатащо устройство. Всички заместители на оригиналните консумативи с марка Lexmark гарантират високо качество на печат на най-различни материали, документи, уникални изображения и всичко, от което се нуждаете да бъде прехвърлено на хартия. Поради всички тези причини много хора преориентират своите финансови ресурси към закупуване на алтернативните консумативи, не само заради евтината и ненадмината цена.

 

Консумативи за принтери Lexmark в EKONS.bg

Сред най-продаваните мастилници на Lexmark са:

Lexmark 100XL промо пакет
Lexmark 16 / Lexmark 17
Lexmark 26 / Lexmark 27

В EKONS.bg се предлагат много възможности за търсене на идеалния консуматив за Вашето устройство, за да се избере и поръча точната тонер касета или мастилница. Не се колебайте да позвъните на телефоните ни при евентуални затруднения или просто да получите информация, или дори напътствия от екипа на EKONS.bg.