Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?
Samsung MLT-D101S съвместима тонер касета black Samsung MLT-D101S съвместима тонер касета black
29.99 Налично

Samsung MLT-D101S съвместима тонер касета black

Samsung MLT-D101S съвместима тонер касета black
29,99 лв.
с вкл. ДДС Статус Налично
Цвят черен
Капацитет 1.500 страници
Доставка 24 часа
Артикулен номер ST101

За всеки собственик на лазерен принтер с марка Samsung, работещ с тонер касета Samsung MLT-D101S, EKONS.bg прави невиждано досега предложение – съвместима тонер касета  MLT-D101S на невероятно ниска цена. 

Всеки един от нас, чиято работа е свързана с множество отпечатани документи или изображения, е изправен пред вземане на важно решение всеки път, когато тонера в лазерната ни касета е на изчерпване. Възможностите са за съжаление само три:

1. да закупи оригинална тонер касета;
2. да потърси фирма, която да презареди тонер касетата;
3. да закупи съвместима (заместител на оригиналната) тонер касета.

При първия вариант Вие се сдобивате с оригинален марков продукт на производителя на Вашето лазерно устройство, гарантиращ високо качество на печата, 100% съвместимост, но на прекалено висока цена. При втория вариант Вие спестявате много пари, но това не винаги е най-подходящото решение, защото не всяка фирма извършва тази манипулация правилно и качествено. В този случай Вие ще загубите доста време в излишни разходки, но и доста нерви, докато не решите проблема с качеството на печата. Ако се спрете на третия вариант, Вие ще спестите много от цената на оригиналната, без това да окаже влияние върху качеството на печата, с което сте свикнали.  

Човек решава сам за себе си, но за всеки е ясно кой от трите варианти е най-печеливш. Със съвместимата тонер касета MLT-D101S Вие ще спестите много разходи и излишни главоболия, защото освен ниската цена, Вие ще продължите да отпечатвате висококачествени черно-бели документи, най-различни текстове и изображения. Това се дължи на факта, че съдържанието на алтернативната лазерна касета MLT-D101S, предлагана от EKONS.bg, e абсолютно същото по състав и количество, както съдържанието в оригиналната. С нея ще можете да отпечатате същото количество страници (1.500 стр./5%) със същото качество, както досега сте правили, ако сте използвали оригинален консуматив. С поставянето и премахването на тонер касетата също няма да имате никакви проблеми, защото в нея са вложени много сили и енергия на специалисти в бранша, за да може този продукт да отговаря на всички изисквания за производство и експлоатация в последствие. Дори при тази ниска цена на заместителя Вие няма да се лишите от удобството да следите нивото на тонера в касетата, както при оригинала. Съвместимата MLT-D101S също разполага с чип, който да сигнализира за изчерпване на тонера в лазерната касета. Поръчвайки консуматив от EKONS.bg не само ще ограничите разходите си за консумативи, но въпреки че спестявате много главоболия и нерви, ще спестите и време, защото нашите продукти са при Вас за не повече от 24 ч. 

Поръчайте съвместими тонер касети за Вашите лазерни принтери от EKONS.bg и веднъж завинаги спрете да изпадате в шокови ситуации и излишни притеснения, когато тонера в консуматива Ви намалее.

 

Вижте всички коментари
(Най-ниската е 1, най-високата 5)