Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?
Ваучер за подарък на стойност 10 лв. Ваучер за подарък на стойност 10 лв.
10.00 Налично

Ваучер за подарък на стойност 10 лв.

Ваучер за подарък на стойност 10 лв.
10,00 лв.
с вкл. ДДС Статус Налично
Артикулен номер VP10

Дори и много добре да познавате любимите си хора, приятели и колеги, понякога наистина е трудно да изберете правилния подарък, с който да ги зарадвате! Поради тази причина онлайн магазин EKONS.bg Ви предлага с лекота да направите подарък на свой близък човек, като му подарите ваучер за покупка на всякакви тонер касети и мастилници за голямо разнообразие от принтери. С този ваучер давате възможност на собственика му сам да избере онова, от което се нуждае. Стойността на ваучера е 10 лв. От покупка с ваучера може да се възползва всеки, тъй като той може да се преотстъпва и на друг човек, както и няма ограничения в периода на използване. С него със сигурност ще допринесете за един още по-приятен празник за собственика му!

Вижте всички коментари
(Най-ниската е 1, най-високата 5)

Свързани продукти

Ваучер за подарък на стойност 30 лв. Ваучер за подарък на стойност 30 лв.

Ако имате желание да изненадате близък човек по различен повод или празник, а не сте напълно сигурен какъв да бъде той, екипът на онлайн магазин за съвместими принтер консумативи EKONS.bg с удоволствие ще Ви помогне да направите верния избор.

30,00 лв.
с вкл. ДДС Виж повече
Количество:
Ваучер за подарък на стойност 60 лв. Ваучер за подарък на стойност 60 лв.

Онлайн магазин за съвместими принтер консумативи EKONS.bg, наред с голямото разнообразие от артикули, Ви предлага подарък за близките Ви хора под формата на ваучер за покупка на всякакви тонер касети и мастилници на разположение в магазина.

60,00 лв.
с вкл. ДДС Виж повече
Количество: