Онлайн магазин за съвместими принтерни касети

Вход за клиент

Забравена парола?

Xerox

Xerox

Изберете серията, която търсите


Поръчайте тонери касети за голям брой модели принтери на Xerox евтино в онлайн магазин EKONS.bg


Xerox Phaser 6010Xerox е компания, основана през далечната 1906 г., като от тогава впечатлява човечеството със своите пионерски нововъведения в сферата на производство на устройства и системи за печат и доскоро е синоним на „копиране и принтиране”. Репутацията на Xerox не е случайна: множество известни бизнес списания през годините възвеличават нейните продукти като ги обявяват за „най-успешните,  пускани някога на пазара". Xerox е и компанията, която произвежда първия лазерен принтер в света. След десетилетия на ожесточена борба за пазарен дял с други големи имена в бранша, Xerox успява да се утвърди и до днес носи славата на един от достойните лидери в производство на копирни машини. За да не отстъпи своите позиции спрямо конкурентите си, Xerox, така както и останалите световноизвестни производители на принтери и консумативи за тях, предлага на пазара в общи линии евтини устройства, чиито консумативи за принтери обаче струват скъпо. Това съответно кара бизнес и частните клиенти, които първоначално са платили нищожна цена за самото устройство, да търсят алтернатива на консумативите с по-ниска цена, тъй като оригиналните тонер касетите с марка Xerox са скъпи и не по джоба. Поради тази причина онлайн магазинът EKONS.bg е на разположение на всички тези хора, които се намират в безизходица, принудени да плащат купища пари, за да могат да използват на пръв поглед евтините си принтери. В EKONS.bg можете да намерите голям брой алтернативни тонер касети за едни от най-често срещаните принтери Xerox. Не се колебайте, а поръчайте евтини, но качествени тонер касети за Вашия принтер и ще се уверите в множеството предимства, предоставени от продуктите на EKONS.bg.

 

Висок клас тонер касети за голям брой модели принтери Xerox

Тайната на успеха на Xerox са именно нововъведенията в производството на продуктивни консумативи и функционални аксесоари. Всяка една тонер касета за лазерни принтери и мултифункционални устройства съчетава най-добрите корпоративни добродетели: те са надеждни и работят изключително икономично, поради което тяхната цена се оскъпява значително. Благодарение на EKONS.bg Вие имате уникалната възможност да минимизирате разходите си за консумативи, като поръчате алтернативни тонер касети за Вашия принтер с марка Xerox. 

 

Консумативи за принтери Xerox в EKONS.bg

Алтернативните консумативи за принтери Xerox, предлагани от EKONS.bg, гарантират високо качество, максимална производителност и ниски цени. Продуктите за този производител се радват на голяма популярност, тъй като те гарантират изключително качество на печат на най-различни текстове и документи: курсови работи, дисертации, приложения за работа, договори и др. С аналоговите тонер касети за принтерите Xerox снимките също се разпечатват с изключително високо качество: пъстри великденски яйца, най-сладките домашни любимци и най-красивите пейзажи се отпечатват с високо качество. Тук, в EKONS.bg, на Ваше разположение са широка гама съвместими тонер касети за голям брой лазерни принтери с марката Xerox. Ако изпитвате известна несигурност относно това дали поръчвате правилната тонер касета, можете да зададете своите въпроси по телефона или чрез чат на живо. 

 

Най-продавани тонер касети с марката Xerox:

Xerox Workcentre 3119
Xerox Workcentre 3210
Xerox Phaser 6010